Lokaler ytor

Lokaler • Utomhusplaner • Inomhusplaner

Vi har många olika lokaler och ytor till uthyrning. Du som vill arrangera ett evenemang av något slag hittar många olika möjligheter här. Alla våra grönytor ligger på bekvämt avstånd till våra vandrarhem och lokaler. Vi vill att det ska vara enkelt att ha ett arrangemang på Tånga, du ska kunna parkera din bil vid ankomst och sedan kunna gå mellan de olika lokaler och ytor som finns här.

Våra lokaler

 

Lektionssalen

Lektionssalen ligger precis bredvid Kanonplanen och har plats för ca 30 personer i skolsittning. Lektionssalen har under åren använts till flera olika arrangemang, bland annat: poker spel, sekretariat, kurser, föredrag. I lokalen finns kaffebryggare och litet kylskåp men inget porslin.

Mässen

Mässen är den gamla officersmässen. Den används i dag som lokal för något större evenemang. Här kan det vara upp till 100 personer i skolsittning. För måltidsarrangemang passar den för grupper upp till 75 personer. Det går att hyra Mässens matsal som samlingslokal eller till middagar och föredrag. Det går också att hyra Mässen med kök för den som vill laga mat själv. På övervåningen finns det vandrarhemsrum. I lokalen Mässen finns porslin (ingår i lokalhyran) och diskmaskin så där finns det möjlighet att använda befintligt porslin och diska själv.

Matsalen

I Matsalen kan vi ha grupper upp till 300 personer. Matsalen har genom åren haft olika användningsområden: Bingolokal, födelsedagsfester, företagsevenemang, årsfester, hemvärnträffar och naturligtvis används den till matsal vid vissa tillfällen.

Tångahallen

Tånga hallens gräsyta är 3160 kvm, 71 m på längden och 45 m på bredden. Hallen är uppdelad på 3 handbollsplaner, det finns även linjer för hela planen med fulla mått på straffområdet. 2 stycken 11 mannamål och 4 stycken 5 mannamål. Se mer här.

Våra utomhusytor

Storleken har betydelse. Det går bra att ha både stora och små arrangemang hos oss. Vi har gräsytor från 750 m2 till över 11 000 m2.  Talldungen, Kanonplanen, Bingoplan, Hemvärnets plan, Agility plan.

 

Övrig utrustning

Det finns också möjlighet att hyra utrustning som underlättar för er, exempelvis bord, stolar, mikrofoner, högtalare, ljudanläggning, agilitybana