Konferens

Lokaler • Catering • Boende

Planerar Du/Ni en konferens eller något annat arrangemang vill vi gärna hjälpa till.

Vi har lokaler och möjligheter som passar de flesta sällskap vare sig det är för den lite mindre eller större gruppen! Här presenteras våra lokaler, kontakta oss gärna för mer information, offert eller om ni har andra frågor och funderingar, VÄLKOMMEN!

Mässen:

08AW7651

En före detta officersmäss. Han finns det möjlighet att vara upp till 100 personer i skolsittning. Lokalen är på 140 kvm. När det gäller konferensutrustning finns här White board, det går utmärkt att hyra till projektor och ljudanläggning om så önskas. Planeras det festligheter här finns möjlighet att laga mat på egen hand, i lokalen finns fullt utrustat kök och det mesta man behöver för dukning med porslin och glas etc. Men självklart om man vill tänka på matlagning, och bara se till att ha trevligt går det utmärkt att anlita restaurangen här på Tånga när det gäller god mat. Mässen ligger bakom receptionen alldeles i början på området.

 

Lektionssalen:

08AW7612Här finns utrymme för max 30 personer. Lektionssalen ligger mitt emot Tångahallens huvudentré. Lokalen är på 60 kvm, och är utrustad med White board och självklart finns det möjlighet även här att hyra till projektor och tillgång till ljudanläggning. I lokalen finns också ett litet kylskåp,  här finns inget porslin eller liknande, men med tanke på närheten till restaurangen härifrån så går det strålande att förboka måltider, fika eller liknande där, Om man önskar catering till Lektionssalen från Restaurangen så går det också alldeles utmärkt.

 

Matsalen:

IMG_9403Denna lokalen har genom åren haft många olika användningsområden, bröllopsfester, födelsdagsfiranden, Bingolokal, hemvärnsträffar med mera… Matsalen ligger i anslutning till Tångahallen, i matsalen kan man vara upp till 300 personer. Det finns bardisk med kylskåp och det är en stor fin öppen lokal med scen. Här finns projektor fast monterad och den ingår i lokalhyran, ljudanläggning möjligt att hyra till.

 

Restaurangen:

Ligger i Tångahallen, det är en lokal som kan ta upp till 70 personer. Här finns projektor fast monterad och ingår i lokalhyran och självklart hjälper vi till med ljudanläggning också om det önskas! Denna lokalen är det som är restaurangen/caféet under arrangemangen här på Tånga. Här serveras frukost, lunch, middag (om det finns förbokade grupper/gäster), men går också utmärkt att använda som konferenslokal.

 

Tångakonferensen:

På övervåningen i Tångahallen finns ett lite mindre konferensrum för den lilla gruppen, 8-10 personer. Här finns White board och filmduk. Denna lokal går också utmärkt att hyra till som komplement till exempelvis restaurangen, om man önskar ett grupprum eller liknande…