Tångabadet

OBS! Söndag 23/8 kl 17:00 stänger Tångabadet för sommaren 2020 men tills dess öppet som vanligt varje dag kl 10:00-17:00. 

Hej alla badsugna!

Trots konstiga tider just nu så kommer Tångabadet att öppna även i år!

Det kommer dock bli lite annorlunda från tidigare år men ändå bra hoppas vi.

 

Poolen öppnar måndag 8 juni och har öppet alla dagar i veckan kl 10:00-17:00.

 

Avvikande öppettider:

Måndag-torsdag vecka 24 och 25 – Simskolan är i poolen ca kl 14:00-17:00 och har reserverat halva poolen. Vi ber er alla att respektera detta och inte störa dem.

Måndag-torsdag vecka 26 – Poolen öppnar ca kl 13:00 då simskolan reserverat hela poolen till dess.

 

Vid entrén och inne på området kommer vi sätta upp skyltar med ordningsregler som alla kommer att behöva följa, allt för er gästers säkerhet och hälsa. Du som vårdnadshavare/vuxen ansvarar för att se till att även barnen förstår och följer reglerna.

 

Tidigare år har vi värmt upp poolen med både solceller och el, i år kommer vi bara använda oss av solcellerna. Detta innebär att temperaturen i vattnet kan komma att ändra sig beroende på hur vädret är.

 

Då personalen är korttidspermitterade kommer receptionen inte ha öppet och vara bemannad som vanligt. Exakt hur den kommer ha öppet vågar vi heller inte svara på än, vi får helt enkelt testa oss fram nu under sommaren.

 

Badet är i år gratis för barn bosatta i Vårgårda kommun 0-18 år under hela sommaren. För övriga besökare kostar inträdet i år 30kr/person. Inträdet betalas med swish vid poolens entré.

 

Varmt välkomna!

 


Taggar: Pool, På Tånga

Tångabadet
Avstånd: 0Km

OBS! Söndag 23/8 kl 17:00 stänger Tångabadet för sommaren 2020 men tills dess öppet som vanligt varje dag kl 10:00-17:00.  Hej alla badsugna! Trots konstiga tider just nu så kommer Tångabadet att öppna även i år! Det kommer dock bli lite annorlunda från tidigare år men ändå bra hoppas vi.   Poolen öppnar måndag 8…