För våra yngre besökare…

OBS! Våra planer var att flytta lekplatsen till en annan plats på vårt område och vi påbörjade detta projekt men sedan kom Corona… Vi har därför tyvärr inte kunnat fullfölja detta än och har därför för tillfället tyvärr ingen lekplats. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas att vi kan ordna detta så snart som möjligt! 

Hos oss på Tånga har vi många aktiviteter för liten som stor. Kanske främst för de små finns en alldeles nygjord lekplats med sandlåda, gungor, lekställningar och lekstuga. Varför inte slå sig ner på en picknickfilt på gräsmattan och passa på att koppla av medan de små roar sig?! Lekplatsen ligger alldeles intill Tångahallen i närheten av både campingen och vandrahemmen. Här finns också aktiviteter för de lite äldre barnen eller lekfulla vuxna också för den delen så som pingisbord och badmintonnät. Vill du hålla dig i form även om du är på ”semester” kan vi också erbjuda ett utegym.  Inom en snar framtid hoppas vi också på att ha en Beachvolly-plan!  Välkomna!


För våra yngre besökare…
Avstånd: 0Km

OBS! Våra planer var att flytta lekplatsen till en annan plats på vårt område och vi påbörjade detta projekt men sedan kom Corona… Vi har därför tyvärr inte kunnat fullfölja detta än och har därför för tillfället tyvärr ingen lekplats. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas att vi kan ordna detta så snart…